Het is Siveo niet gelukt om bij Bodegraven het verschil te maken. Er waren goede fases en fraaie goals, maar het grootste deel van de wedstrijd was te matig. En dus bleven de geel-blauwen steken op 2-2.

Siveo startte sterk. Heel gedreven pakte het meteen het initiatief en legde het ook een aantal knappe combinaties op de grasmat. Vooral linkerspits Luuk Blonk was regelmatig zijn tegenstander te snel af en de openingstreffer kon niet uitblijven.

Een afgemeten voorzet van Luuk Blonk werd fraai ingekopt door spits Wesley Voorend: 1-0. Siveo leek door te stoten, maar gaandeweg wonnen de Bodegraafse middenvelders meer duels en kroop er onzekerheid in de Zegveldse gelederen. Er werd teveel balverlies geleden en Bodegraven kreeg meer in de melk te brokkelen. Nog voor de thee leidde dat via een knappe rood-zwarte aanval tot de 1-1.

Het rommelige spel van de geel-blauwen bleef ook in de tweede helft overheersen. Bodegraven kwam dan ook aan de leiding, toen de thuisclub in een scrimmage raak kopte (2-1). Uit één van de weinige fraai opgezette aanvallen van Siveo kwam het wel weer op gelijke hoogte. Een kopie van de eerste goal: Luuk Blonk speelde zich behendig vrij en zijn voorzet werd snoeihard ingekopt door Wesley Voorend (2-2).

Het waren voor Siveo te weinig hoogtepunten om aanspraak te mogen maken op de winst.

Foto’s: Dick van den Hoeven