Siveo heeft het in het oefenduel tegen Haastrecht niet kunnen bolwerken. De titelkandidaat in de 4e klasse was gewoon een maatje te groot voor de geel-blauwen.

Het verschil was ook al te snel gemaakt. Nog binnen de honderd tellen lag de bal in het Siveonet. Terwijl de invallende goalie Mike Voorend en een 2-tal verdedigers op elkaar wachten was Haastrecht er als de kippen bij om de score te openen (0-1). De bezoekers bleven in die eerste fase uiterst gretig en in het eerste kwart brachten zij uit een mooi opgezette aanval ook nog de 0-2 op het scorebord. Pas daarna ontstond er wat meer evenwicht, hoewel dat voor Siveo nog niet tot echte mogelijkheden leidde.

Die kwam er wel direct na de thee toen Luuk Blonk koppend dichtbij de aansluitingstreffer was. Dat was voor Siveo een de weinige wapenfeiten. Feitelijk bleef Haastrecht overheersen. En dat bracht het vanuit weer een fraai uitgespeelde aanval ook nog in de score tot uiting (0-3). Een hogere score werd voorkomen door kordaat optreden van goalie Mike Voorend.

Siveo werd zo weer met beide benen op de grond gezet en moet bij de herstart volgende week tegen VEP uit een ander vaatje tappen om een driepunter te bewerkstelligen.