Logo Siveo Siveo heeft het toernooi om de RTVLokaal Bokaal waardig afgesloten. Via een 3-1 zege op Sportief pakten de geel-blauwen de vijfde plaats.

Vanaf het startsignaal was Siveo de wat dominerende ploeg. Dat vertaalde zich ook al snel in een 1-0 voorsprong. Het was spits Erik Verlaan die een voorzet van de rechterkant knap afrondde. In een resterende levendige eerste helft wisten beide teams niet echt tot grote kansen te komen.

Na de pauze was het niveau – mogelijk door de vele wisselingen – wat minder maar werden er vooral van Siveozijde wel volop kansen gecreëerd. Vooral Luuk Blonk was zijn tegenstander vaak te snel af, maar de afronding liet te wensen over. Daarvan profiteerde Sportief halverwege de tweede helft via een prachtig afstandsschot: 1-1.

Toch bleven de kansen voor Siveo zich opstapelen, met name via de linkerkant. Linkerspits Luuk Blonk maakte uiteindelijk dan ook het verschil met twee knappe goals. In eerste aanleg uit een fraaie pass van Stephan Voorend, daarna na een solo van Erik Verlaan.

Foto’s: Dick van den Hoeven