Siveo heeft tegen WDS wel een heel bijzonder duel afgewerkt. Nadat het bij rust met 3-0 leidde tegen een tiental Driebruggenaren gaf het na de thee de winst zelfs nog uit handen.

De geel-blauwen waren de eerste helft superieur en kregen daarvoor ook al na ruim een kwartier de beloning. Het was topscorer Gerwin Verlaan die een mooie steekpass van aanvoerder Sjoerd Blonk verzilverde: 1-0. Enkele minuten later moest een WDS-speler inrukken toen hij slechts met hands een scoringskans verijdelde. Vlak voor de pauze leek al de beslissing te vallen toen eerst Gerwin Verlaan de 2-0 binnen kopte en vervolgens Wesley Voorend op aangeven van invaller Lucas Vermeij de 3-0 intikte.

Na de pauze leek de wedstrijd zich voort te kabbelen totdat WDS in de 64e minuut op 3-1 kwam en even later Bastiaan Brak rood kreeg na het neerhalen van een doorgebroken speler. Binnen een tien minuten had WDS de aansluiting op 3-3. Vervolgens kon ook Wiljo Fierens na tweemaal geel inrukken. In de slotfase pakte WDS mede daardoor zelfs nog de overwinning: 3-4.