Logo Siveo In een uiterst boeiend duel heeft Siveo zich in Oegstgeest geplaatst voor de halve finale van de nacompetitie. In de reguliere speeltijd bleef het steken op 1-1 en ook na…

verlenging was er nog geen beslissing (2-2). Via penalty’s kwalificeerde Siveo zich alsnog voor de volgende ronde, waarin het zaterdag op bezoek moet bij Alphia.

Hoewel Siveo heel aardig uit de startblokken kwam was het Oegstgeest dat na ruim een kwartie uit een knappe aanval de score opende (1-0). Daarna bleef het initiatief bij de thuisclub dat met enkele kwikzilverige aanvallers voor veel gevaar zorgde.

Na de pauze zorgden wat omwisselingen voor duidelijk aanvallende intenties en het resulteerde al snel tot aardige mogelijkheden voor Geel-Blauw, maar pas zeven minuten voor tijd kwam Siveo door Luuk Blonk langszij: (1-1).

In de verlenging was er weer meer evenwicht. Maar Siveo brak de ban in de 108e minuut en Erik Verlaan kon het laatste tikje geven (1-2). Het leek beslist, maar goalie Erik Streng moest in de allerlaatste minuut toch capituleren in een scrimmage (2-2).

In de penaltyreeks lieten vooral de goalies weer van zich spreken, met als uiteindelijke triomfator Erik Streng.  

Foto’s: Eric van den Hoeven