Logo Siveo Voor het Zegveldse Siveo verloopt het seizoen nogal belabberd. Ook in Kamerik moesten de geel-blauwen buigen. Na een onstuimige start pakte Kamerik via een 2-1 ruststand…

een regelmatige en terechte 4-1 zege.

Siveo kwam al heel snel op achterstand. Binnen de minuut leidde een vrije trap van Kamerik tot een scrimmage waarbij de bal via de voet van de Kamerikse goalgetter Chris Maarleveld uiteindelijk in het Zegveldse doel belandde: 1-0. Het antwoord van Siveo was echter nog adequaat. In de 7e minuut schoof Gerwin Verlaan de 1-1 tegen de touwen.

Terwijl Siveo het initiatief leek te pakken, kwam Kamerik door alweer Chris Maarleveld op voorsprong: 2-1. In het vervolg van de eerste helft lag het initiatief bij Siveo dat ook kansen kreeg, maar bij een schot van Erik Verlaan stond het aluminium in de weg.

Na de thee leek de koek bij Siveo op. Kamerik kwam al snel op 3-1 door Chris Maarleveld, die zijn derde erin peerde en na een half uur zelfs op 4-1. Pas in de slotfase wist Siveo nog wat kansen te creëren, maar met name spits Verlaan was ongelukkig in de afwerking.

Foto’s: Dick van den Hoeven