Logo Siveo Siveo heeft woensdagavond in het inhaalduel bij Bodegraven een matige partij op de grasmat gelegd. Niettemin pakte het…

door twee frommelgoals van Gerwin Verlaan wel een 0-2 zege.

Het lukt Siveo maar niet om tegen ploegen uit de onderste regionen te overtuigen. Zo was het ook tegen Bodegraven duidelijk de overheersende partij, maar het deed daar zo bitter weinig mee. Mogelijk had het anders gelopen als de beide buitenspelers Gerwin Verlaan en Luuk Blonk in de beginfase alleen voor de Bodegraafse goalie doeltreffend waren geweest.

Dat gebeurde echter niet en vervolgens zakte Siveo naar een bedenkelijk peil. Pas tegen de rust forceerde Gerwin Verlaan uit de kluts de openingsgoal: 0-1.

Direct na de pauze kwamen de geel-blauwen goed weg toen Bodegraven op de paal kopte. Vervolgens een blijvend initiatief voor Siveo dat er echter pas zo’n tien minuten voor tijd er in slaagde om de definitieve beslissing te forceren. Tekenend was de wijze waarop dat gebeurde: een Bodegraafse verdediger bediende Gerwin Verlaan op maat en het was voor de Zegveldse topscorer een koud kunstje om de 0-2 op het scorebord te zetten.

Met de zege pakt Siveo voorlopig een derde plek op de ranglijst.

Foto’s: André van Egdom.
SiveoSiveo1