Logo Siveo Siveo heeft op de Beemd de eerste driepunter binnengehaald. In een boeiend duel werd Aarlanderveen er met 2-0 onder gehouden. De Geel-blauwen kwamen deze middag…

goed uit de startblokken. Waar het in eerdere duels nogal eens een vroege zeperd opliep, werd nu gedegen opgetreden. En vooral in de slotfase van het eerste deel kreeg Siveo ook volop mogelijkheden om de score te openen.

Zo speelde Gerwin Verlaan zich voortreffelijk vrij, maar verdween zijn inzet net naast het doel. En vervolgens verrichte de Aarlanderveense goalie sublieme reddingen op knappe pogingen van Luuk Blonk en Mike van der Steen.

Na de thee was het wel meteen bingo. Gerwin Verlaan kroop handig voor zijn tegenstander en tikte eenvoudig binnen: 1-0. Voor Aarlanderveen het sein om meteen al meer risico’s te gaan nemen waardoor zich een boeiend duel aftekende dat alle kanten op kon rollen.

Halverwege de weede helft leverde een ‘gouden’ wissel van coach Bjorn van Muylwijk de beslissing op. De nog maar net ingevallen Wilbert Kastelein schoot ongenadig hard de 2-0 binnen. De overwinning kwam daarna niet meer in gevaar.

Foto’s: Anno Visser