Logo Siveo Vanaf het eerste fluitsignaal was zaterdag te zien dat de voetballers van Siveo in Zegveld voor een laatste kans wilden knokken tegen concurrent Zevenhoven.

Met veel overtuiging kwam het uit de startblokken en nam het duidelijk het initiatief. Het leidde in de 11e minuut bijna tot de openingstreffer toen uit een uitgespeelde aanval de weer fitte Gerwin Verlaan net over tikte. In de 38e minuut was het wel raak toen de goalie van Zevenhoven in de fout ging bij een spelhervatting en Gerwin Verlaan wel profiteerde: 1-0. Daarna lieten de Zegvelders zich echter terugdringen en was het in toenemende mate Zevenhoven dat het spel dicteerde.

De Siveo-defensie hield echter heel knap de controle en gaf nauwelijks kansen weg. Toch leek Siveo weer het fortuin te missen toen Zevenhoven in de 73e minuut vanuit buitenspelpositie op gelijke hoogte kwam: 1-1. Daarmee sloop weer angst in het Zegveldse spel en in de slotfase van een steeds matiger duel leek het wachten op een nieuwe tik voor Siveo.

In de 82e minuut zorgde echter een lucky goal van spits Luuk Blonk alsnog voor veel vreugde bij de Zegvelders: 2-1. Voor Siveo een wat gelukkige driepunter in een wedstrijd die feitelijk geen winnaar verdiende.

Foto’s: Anno Visser