Siveo heeft het in Kamerik niet kunnen bolwerken. Alleen het eerste deel van de wedstrijd was het zeker gelijkwaardig en kregen de geel-blauwen ook reële kansen. Toen die onbenut bleven en Kamerik de openingsgoal forceerde was het snel gedaan met Siveo.

De eerste fase viel er het meeste te genieten. Beide teams startten met open vizier en dat resulteerde ook meteen in aardige mogelijkheden aan beide kanten. Eerst was het Kamerik dat alleen voor de goal verscheen na een uitglijder van een Zegveldse verdediger, maar de bal stuiterde op de paal.

Even later miste Siveo twee opgelegde kansen na fraai uitgespeelde aanvallen. Een knappe counter van de Kamerikkers leverde in de 33e minuut de openingsgoal op (1-0). Een domper voor de Zegvelders die in die fase ook hun – tot dan gevaarlijkste – linkerspits Luuk Blonk geblesseerd zagen afhaken.

Na de thee bleef Kamerik de bovenliggende partij. Nadat het eerst nog van afstand op de lat knalde viel halverwege de tweede helft feitelijk de beslissing. Een lange bal werd knap verwerkt en langs goalie Erik Streng in het net gedeponeerd (2-0).

Pas in de allerlaatste fase drukte Siveo Kamerik nog wat terug en testte het ook zelf een keer de kwaliteit van de deklat. De spanning kwam echter niet meer terug.

Foto’s: Anno Visser