Logo SiveoVoor de voetballers van het Zegveldse Siveo volstond zaterdag enkel de volle winst in Boskoop tegen Floreant. De bezoekers openden vandaag fel en sterk, toch was het Floreant dat in de…

vroege openingsfase, na een schot net buiten de zestien meter, op voorspong kwam. In een verder matige en slordige eerste helft lukte het beide ploegen maar mondjesmaat om voor echt gevaar te zorgen. De gelijkmaker kwam zodoende ook enigszins uit de lucht vallen. Na een knappe solo en dito afronding zorgde Gerwin Verlaan voor de 1-1 ruststand.

Beide ploegen probeerden in de tweede helft voor de winst te gaan maar misten de echte kracht in de eindfase. Het dichtst waren de Zegvelders nog bij de winst, na een knappe voorzet van de rechterkant van Gerwin Verlaan, overigens verreweg de gevaarlijkste aanvaller deze middag, kon all-time topscorer Stef Kuijer de bal binnenlopen. Tot ontsteltenis van alles wat de geel-blauwen een warm hart toedraagt ging de bal naast het Boskoopse doel.

Met dit gelijke spel schieten de Zegvelders weinig op, daar naaste concurrent Linschoten ook een punt behaalde bij Perkouw. Met nog drie wedstrijden te gaan blijft het gat, om in ieder geval directe degradatie te kunnen ontlopen, vijf punten.