Logo Siveo Het reeds gedegradeerde Siveo voetbalde zaterdag in Zegveld tegen BSC’68 uit Benthuizen. Het hooggeklasseerde BSC startte uiterst gedreven en daarin…

was duidelijk te zien dat het deze middag nog wilde gaan voor een nacompetitieplek.

Siveo werd fors onder druk gezet en het resulteerde in de 20e minuut, na een fraaie combinatie, ook in de openingsgoal: 0-1. Gaandeweg kreeg Siveo echter meer de controle over het duel en kwam het ook enkele malen gevaarlijk door, vooral via de buitenspelers Gerwin Verlaan en Lucas Vermeij. Zo knalde de 16-jarige Vermeij in de slotseconden op de binnenkant van de paal.

Ook na de thee bleef Siveo knap in de wedstrijd. Regelmatig verscheen het voor de Benthuizer goalie maar pas in de 89e minuut kreeg het de beloning via Gerwin Verlaan: 1-1. Karakteristiek voor het seizoen was het echter dat de geel-blauwen via een ongelukkige eigen goal van Jasper de Kruijf in blessuretijd nog tegen een 1-2 nederlaag aanliepen.

Na afloop werd bij Siveo op passende wijze afscheid genomen van hoofdcoach Herman Verrips. Daarbij overheerste toch het gevoel van de succesvolle eerste drie jaargangen waarin steeds knap periodetitels werden binnengehaald.

Foto’s: Dick van den Hoeven