Hoewel Siveo al voor de thee veruit superieur was maakte het tegen Bodegraven pas in de 2e helft het verschil. De Borefters werden in die fase feitelijk vernederd. De geel-blauwen maakten het halve dozijn vol en waren pas verzadigd bij 6-1.

Ook in het eerste kwart was het al Siveo dat de lakens uitdeelde. Het beloonde zich na een kwartier ook met de openingsgoal door Gerwin Verlaan die een knappe pass van Gertjan Brak verzilverde: 1-0. Het leek de opmaak voor meer, maar het lukte Siveo in die fase maar niet om de beslissing al te forceren. Dat leek op te breken toen Bodegraven net voor de thee onverwacht, maar wel terecht, in de counter een penalty kreeg toebedeeld. Het betekende een geflatteerde 1-1 stand bij de thee.

Na de pauze kwam Siveo furieus uit de startblokken, en het creëerde meteen volop mogelijkheden. Pas in de 60e minuut was het raak toen Gerwin Verlaan netjes kon afdrukken op een fraaie dieptepass van Luuk Bregman: 2-1. Het brak de weerstand bij de rood-zwarten. Enkele minuten later was het Lucas Vermeij die eerst naar de 3-1 soleerde en vervolgens ook de 4-1 produceerde op een fraaie pass van Luuk Bregman. De mooiste aanval leverde via Gertjan Brak en Lucas Vermeij nog de 5-1 op door Ricardo Wursten. Het slotakkoord was voor de ingevallen Rick Wilbrink die een actie van Gertjan Brak bekroonde met 6-1.

Na afloop waren er bloemen voor de voor Siveo zo belangrijke goalie Erik Streng die zijn 300e competitiewedstrijd in de hoofdmacht speelde.