Logo SiveoSiveo liep in de derby tegen WDS – zoals wel vaker dit seizoen – tegen een vroege tegentreffer aan. De wijze waarop was wel zeer ongelukkig, via het been van Martijn Verlaan belandde de…

bal in het doel van de Zegvelders. In het vervolg van de eerste helft waren het vooral de gastheren uit Driebruggen die met een overwicht gevaarlijk waren. Siveo kwam zodoende uit het niets na een kwart wedstrijd op gelijke hoogte. Martijn Verlaan poetste zijn eigen doelpunt weg voor de thee nog weg met een knap geplaatst schot: 1-1.

Hoe anders was het beeld in het tweede bedrijf. Siveo was de bovenliggende partij en creëerde ook meerdere doelkansen, die om zeep geholpen werden. Halverwege de tweede helft trad een oude voetbalwet in werking; Siveo benutte zijn kansen niet, WDS had aan één halve kans genoeg. Na een knappe actie van spits Lourens Uiterwijk ging de bal andermaal via een Zegvelds been in eigen doel. Siveo rechtte de rug en bleven gevaarlijk, maar echt wankelen deed de verdediging van de Driebruggenaren niet en was de, op basis van de tweede helft, onverdiende nederlaag een feit: 2-1.