Logo Siveo De Zegveldse voetballers van Siveo hebben aan het bekerduel bij Gouda een wat nare smaak overgehouden. Net als in de eerdere duels was er uiteindelijk redelijk…

evenwicht, maar waren de verschillen tussen de eerste en tweede helft groot.

Zaterdag was het Gouda dat in het eerste part de lakens uitdeelde. Dat lieten de rood-witten ook in de stand tot uitdrukking komen. Via een drietal uitgespeelde aanvallen liepen de Gouwenaren naar een regelmatige en terechte 3-0 stand bij de thee. Daar kon Siveo in die fase slechts enkele counters tegenover stellen.

Na de pauze verscheen er – mogelijk ook door een drietal wissels – een geheel ander Siveo op de goed bespeelbare Goudse grasmat. De geel-blauwen namen veel meer het initiatief en kregen ook mogelijkheden. Toch was er een misverstand in de Goudse verdediging voor nodig om Lucas Vermeij attent de 3-1 te laten aantekenen. Toen in de slotfase Wesley Voorend zelfs nog de aansluitingstreffer produceerde (3-2) leek er zowaar nog een remise in te zitten. Die kwam er echter niet meer. In de poule bekert daardoor Zwammerdam verder.

Foto’s: Voetbalvereniging Gouda
38 siveo
38 siveo1