Logo Siveo Siveo heeft in de bekerwedstrijd bij derdeklasser Zwammerdam geen slecht figuur geslagen. Via een 1-1 ruststand trokken de Zegvelders uiteindelijk wel aan het kortste eind. 

In het eerste half uur was het groen-witte Zwammerdam dat domineerde en ook mogelijkheden kreeg. In die fase was het Siveo-goalie Erik Streng die de geel-blauwen met enkele prachtige reddingen op de been hield. Maar ook Siveo was bepaald niet ongevaarlijk en was later ook dichtbij de openingsgoal. Die viel uiteindelijk in de 40e minuut in het voordeel van de groen-witten.

Mark van Zoest scoorde uit een scrimmage voor het Zegveldse doel de 1-0 voor de thuisclub. Net voor de thee trok Siveo dat nog even recht toen spits Wesley Voorend de bal netjes op de borst opving en vervolgens de goalie verraste (1-1).

De eerste fase na de rust was voor Siveo en het kreeg toen onder meer via Wesley Voorend de kans om op voorsprong te komen. Na een korte onweerstop kwam er ook weer wat meer evenwicht. Uiteindelijk was het Zwammerdammer Lars Kremer die het gerommel in de Zegveldse defensie afstrafte en de Dammenaren naar de 2-1 zege schoot.

Foto’s: Dick van den Hoeven