Logo Siveo Het Zegveldse Siveo startte zaterdag in de voetbalwedstrijd in en tegen Schoonhoven eindelijk weer eens met Stef Kuijer in de basis die terugkwam van langdurig blessureleed.

Het was Schoonhoven het beste uit de startblokken kwam. In de 12e minuut leidde dat ook tot de openingsgoal toen een voorzet vanaf rechts ongehinderd kon worden ingekopt: 1-0. Daarna ontspon zich een gelijk opgaand duel.

Hoe anders was het na de thee. Siveo nam meer risico en er volgde een volledig open strijd. Nadat de geel-blauwen twee keer achtereen een vrijwel niet te missen kans op 1-1 lieten liggen, kwamen de gastheren in de 58e minuut via een penalty op 2-0. Siveo gooide er nog een schepje bovenop maar het duurde tot de 70e minuut dat Stef Kuijer de aansluitingstreffer via de paal binnen kopte uit een voorzet van Gerwin Verlaan: 2-1.

Er volgden nog veel meer scoringskansen voor beide teams, maar het was goalie Erik Streng die in de 93e minuut meetrok ten aanval en een vrije trap uiterst spectaculair binnen kopte bij zijn collega: 2-2. Het bleek nog niet de eindstand want in de 96e minuut scoorde Schoonhoven uit een klutssituatie alsnog de 3-2. Daarmee komt Siveo duidelijk in de gevarenzone te verkeren.

Foto’s: Dick van den Hoeven
siveo 1
siveo 2
siveo 3