Logo Siveo Siveo heeft opnieuw toegeslagen in de extra speeltijd. In een enerverend duel wist het koploper NSV beentje te lichten. Eerst was het invaller Erik Verlaan die…

de stand gelijk trok, waarna Luuk Blonk in de 93e minuut alsnog de winst bewerkstelligde (2-1). Een knappe zege waar een remise de verhoudingen beter zou hebben weergeven.

Siveo startte onzeker en NSV had in het begin het verschil kunnen maken. Dat bleef echter uit en ontspon zich een gelijkwaardig duel met veel strijd, zonder dat een grens werd overschreden. Scheidsrechter Kooi kon dan ook de hele wedstrijd de kaarten op zak houden.

Na de pauze een wat meer aandringend NSV en dat leidde halverwege de tweede helft tot de 0-1 via een knap afstandsschot. Siveo toonde echter veerkracht. De ingevallen Erik Verlaan schoot enkele minuten later na knap werk van Mike van der Steen de 1-1 binnen. Het leek een logische eindstand, maar Siveo zette in de slotfase nog een paar keer driftig aan.

En zowaar scoorde Luuk Blonk na fraai voorbereidend werk van Gerwin Verlaan in de 93e minuut alsnog de winnende treffer (2-1). Daarmee heeft Siveo aansluiting gevonden bij de koplopers.

Foto’s: Eric van den Hoeven