Logo Siveo Siveo heeft de goede reeks voortgezet. Na een wat moeizame start en een 0-1 achterstand bij de rust werd ook Zevenhoven er uiteindelijk met 4-1 onder gehouden.

Het eerste kwart van de wedstrijd was overigens duidelijk voor Zevenhoven. Het combineerde er lustig op los en de thuisclub kwam er in die fase niet aan te pas. Na een kwartier leidde dat ook tot de openingsgoal toen Zevenhoven uit een afgeslagen aanval alsnog binnenschoot: 0-1. Pas in het laatste kwartier kreeg Siveo de controle en zette het meteen Zevenhoven fors onder druk. Verder dan een groot aantal corners en een bal op de lat kwam het echter niet.

Na de thee was het meteen raak. Binnen vijf minuten was het eerst Wiljo Fierens die attent afrondde en vervolgens een Zevenhovense verdediger die geen raad wist met de voorzet van Mike van der Steen: 2-1. Siveo bleef knap doorgaan en Zevenhoven kon alleen nog maar counteren, maar daarbij bleef de Zegveldse defensie fier overeind.

In de 70e minuut viel de beslissing toen een snelle voortzetting van goalie Erik Streng de snelle Luuk Blonk bereikte. Hij speelde netjes Gerwin Verlaan vrij die kon raak tikken (3-1). In de slotminuten kwam nog de 4-1 op het scorebord toen Gerwin Verlaan een splijtende pass van Mike van der Steen tot doelpunt promoveerde.

Foto’s: Dick van den Hoeven