Logo Siveo Siveo heeft ook het tweede duel tegen titelkandidaat Aarlanderveen overtuigend gezegevierd. Een snelle 2-0 voorsprong werd voor rust nog weggegeven maar na…

de thee sloegen de geel-blauwen genadeloos toe.

De Zegvelders kwamen in Aarlanderveen furieus uit de startblokken en binnen tien minuten scoorde Luuk Blonk zowel de 0-1 als de 0-2. Siveo kreeg daarna nog meer grote mogelijkheden en de bal bleef een paar keer wonderbaarlijk rond de Aarlanderveense doellijn en de paal cirkelen en kwam de thuisclub in de 20e minuut uit het niets op 1-2. Er volgde een rommelige fase waarin Aarlanderveen de overhand leek te krijgen.

Na de pauze kwam het eerste gevaar echter weer van Siveozijde en dat kreeg meteen ook de beloning. Een knappe steekpass van aanvoerder Sjoerd Blonk bereikte Gerwin Verlaan. De geel-blauwe topscorer was zijn tegenstander te snel af en tikte beheerst binnen (2-3). Binnen het uur viel feitelijk ook al de beslissing. Mike van der Steen speelde zich knap vrij en bereikte Gerwin Verlaan die voor de 2-4 zorgde. In de slotfase liet Danny Groenendijk met een snoeiharde pegel de 2-5 aantekenen.

Siveo komt met deze eclatante zege dichtbij een plek in de nacompetitie.

Foto’s: Eric van den Hoeven