Logo Siveo Siveo heeft de derde periode in stijl afgesloten. Woubrugge werd met 2-0 onder de duim gehouden door twee fraaie goals van Gertjan Brak. Na een vlakke openingsfase…

kwam Siveo pas na de eerste drinkpauze wat beter in de wedstrijd. Zo verscheen linkerspits Luuk Blonk vrij voor de goalie na een knappe actie van Wiljo Fierens, maar de bal verdween echte maar net over het doel. Direct daarna was het wel raak toen Jasper de Kruijf een vrije trap aflegde op Gertjan Brak die snoeihard de benedenhoek vond (1-0).

Na de pauze bleef Siveo het spel dicteren, mede ook omdat een tegenstander na 2x geel moest vertrekken. De geel-blauwen weigerden echter de definitieve trekker over te halen en hielden de woubruggers hoop op een resultaat. Pas in de 77e minuut werd het vonnis voltrokken toen Wilbert Kastelein paste op Gertjan Brak die van forse afstand raak schoot (2-0).

Volgende week starten de geel-blauwen de nacompetitie in en tegen Oegstgeest dat op de tweede plaats eindigde in de 4e klasse A.

Foto’s: Eric van den Hoeven