Siveo kan bepaald nog niet het ritme vinden. In de laatste bekerwedstrijd tegen het toch niet imponerende Woubrugge moest het opnieuw het onderspit delven (3-0). De vele spelersmutaties lijken voor de geel-blauwen nog moeilijk te verwerken.

Toch starten de geel-blauwen in Woubrugge niet slecht. Al snel kreeg het ook al een fraaie kans op de openingsscore maar Erik Verlaan strandde alleen voor de goalie. Vervolgens was het Woubrugge dat een mooi uitgespeelde aanval wel netjes afrondde: 1-0. De gelijkmaker uit een knappe counter was Siveo niet gegund. De goal van Luuk Blonk werd namelijk op advies van de Woubrugse grensrechter alsnog geannuleerd.

Direct na de thee kwam Gertjan Brak alleen voor de Woubrugse goalie maar het lukte ook hem niet de gelijkmaker af te drukken. Daarna werd het – mogelijk door de vele wisselingen – bij de geel-blauwen allemaal wat minder. De Siveo-defensie tastte mis op een lange bal en zo kon Woubrugge eenvoudig op 2-0 komen. In de slotminuten werd het vanuit een counter zelfs ook nog 3-0.

Siveo zal zaterdag bij de seizoenopening in Zwammerdam uit een ander vaatje moeten tappen.

Foto: Dick van den Hoeven