Hoewel het spel niet overtuigend was heeft Siveo ook het laatste bekerduel de winst gepakt. In de slotfase was het Luuk Bregman die een penalty eerst zag gekeerd, maar uiteindelijk toch wist te verzilveren: 1-0. De zege op het Rotterdamse Excelsior was nauwelijks verdiend, maar Siveo bekert wel door.

Siveo startte sterk en kreeg in een mum van tijd een paar aardige mogelijkheden. Maar de afronding haperde en dat leek ook het zelfvertrouwen aan te tasten. In de loop van de eerste helft was er daardoor meer evenwicht en moest ook de Zegveldse defensie op zijn hoeden zijn.

Dat was nog sterker het geval bij de start van de 2e helft. Het was goalie Erik Streng die een paar keer fabuleuze reddingen moest verrichten om zijn doel schoon te houden. Niettemin leek Siveo de openingsgoal te forceren toen Teun Vroege afdrukte op een fraaie assist van Luuk Bregman. De prima leidende Bodegraafse referee Sinke annuleerde echter wegens “roepen”.  Toch kwam Siveo op voorsprong toen een indirecte vrijetrap binnen het strafschopgebied door de Rotterdammers werd weggeslagen en een penalty volgde. Het lukte Luuk Bregman niet meteen maar hij drukte de door de goalie weggeslagen bal uiteindelijk snoeihard af: 1-0.