Logo Siveo Siveo heeft ook het tweede uitduel van de RTV Lokaal-bokaal gewonnen. In een wedstrijd met veel verschillende gezichten werd Sportief in de slotfase ternauwernood afgetroefd.

Siveo startte sterker en in de vijfde minuut was het ook meteen al raak. Een fraaie steekpass van Luuk Blonk werd heel netjes verzilverd door Mike van der Steen: 0-1. Hoewel de geel-blauwen daarna wel het betere van het spel behielden verscheen ook Sportief wel voor de Siveo goalie Mike Voorend. Die moest net voor de thee zwichten toen zijn verdediging opzichtig aarzelde met ingrijpen: 1-1.

Na de pauze eerst een nog wat nadrukkelijker aanvallend Siveo, maar dat resulteerde wel in kansen maar niet in goals. Toen Sportief vanaf een vrije positie wel profiteerde (2-1) gingen de wit-groenen ook domineren en leken zij aan het langste eind te trekken. De slotfase was echter weer voor Siveo en ook met succes. Eerst rondde Luc Blonk netjes af op knap aangeven van Erik Verlaan: 2-2. Even later frommelde Erik Verlaan de winnende treffer in het net: 2-3.

Zaterdagmiddag om drie uur ontmoet Siveo daardoor in Aarlanderveen NSV ’46 voor een wedstrijd om de derde plek.

Foto’s: Dick van den Hoeven