Logo SiveoNa een moeizame eerste fase heeft Siveo uiteindelijk toch nog eenvoudig het verschil gemaakt in Polsbroek. Het kwam na een half uur weliswaar geflatteerd op 0-2, maar in de tweede…

helft had de score veel hoger kunnen en moeten uitpakken dan de 1-4 die nu op het scorebord belandde.

Mogelijk dat het stormachtige weer een rol speelde, maar het eerste deel van de match was van een bedenkelijk gehalte. Maar in de 30e minuut was het raak. Mike van der Steen ronde een mooie voorzet netjes af: 0-1 en in dezelfde minuut viel ook de 0-2 toen Gerwin Verlaan attent reageerde op een uittrap van Siveo-goalie Eric Streng: 0-2.

Na de pauze tapte Siveo uit een heel ander vaatje en SPV had feitelijk niets meer in te brengen. Nadat er al vele kansen waren gemist was het in de 62e minuut Luuk Blonk die na knap voorbereidend werk van Mike van der Steen en Erik Verlaan de 0-3 aantekende. Een kwartier voor tijd deed Erik Verlaan daar nog een schepje bovenop: 0-4. Het leek richting monsterscore te gaan, maar terwijl Siveo nog vele kansen liet liggen was het SPV dat in de slotfase nog een eretreffer fabriceerde en dus voor de 1-4 zorgde.