Logo Siveo Siveo uit Zegveld voetbalde zaterdag in en tegen Zevenhoven. De Zegvelders traden aan zonder een viertal geblesseerde sterkhouders, mogelijk dat het de moeizame start…

van de geel-blauwen kan verklaren. In het eerste kwartier overheersten de gastheren namelijk op alle fronten en kregen zij ook verschillende reële scoringskansen. Uit het niets was het halverwege de eerste helft voor Siveo wel twee keer raak via twee heel fraaie afstandsschoten van Danny Groenendijk: 0-2.

Het betekende de ommekeer en na de rust ontwikkelde zich een vlak duel waarin de inmiddels ingespeelde Siveo-defensie de zaken veel beter op orde had en nauwelijks kansen meer weggaf. Het slotakkoord was voor de Siveo-invallers. Stef Kuijer kwam alsnog binnen de lijnen en had twee knappe assists in huis. Eerst was het invaller Jasper Stolwijk die zeer attent voor zijn tegenstander kwam en de 0-3 aantekende.

Nadat Zevenhoven terugkwam op 1-3 was het in dezelfde minuut de eveneens ingevallen Luuk Blonk die keurig in de korte hoek de 1-4 eindstand maakte.

Foto’s: Dick van den Hoeven
1
2
3