Siveo is de bekerreeks wel heel overtuigend begonnen. De geel-blauwen zetten WDS – normaal toch een heel geduchte tegenstander – notabene in Driebruggen met 1-7 compleet te kijk. Dat gebeurde na een bliksemstart, want binnen een half uur stond er 0-5 op het scorebord.

Siveo kwam dus uiterst gedreven uit de startblokken en dat resulteerde in ongekend snelle scores. Terwijl het publiek nauwelijks was aangeschoven hadden zowel Gerwin Verlaan als Sjoerd Blonk al succes: 0-2. WDS leek strijdbaar terug te komen maar het was opnieuw Gerwin Verlaan die in de 13e minuut een prachtige Siveo-aanval (via Nick van der Wagt en Lucas Vermeij) netjes afrondde: 0-3. Uit een knappe pass van Luuk Bregman scoorde vervolgens Lucas Vermeij de 0-4. De 0-5 ruststand was al in de 27e minuut bereikt toen Gerwin Verlaan een terugkaatsende bal met een zuivere hattrick beloonde.

Ook na de rust was het snel raak. Binnen een 10-tal minuten brachten Gerwin Verlaan en Luuk Bregman de geel-blauwen op 0-7. Siveo kwam vervolgens met 10 man te spelen toen Teun Vroege er geblesseerd af moest en alle wissels al waren gebruikt. WDS kon de twijfelachtige eer redden via een benutte penalty: 1-7.