Logo SiveoSiveo heeft in Woubrugge een knappe driepunter gepakt. Via een nog wat geflatteerde 0-1 ruststand maakte het in de 2e helft op degelijke wijze wel een terecht verschil: 0-2.

De beginfase was nog voor Siveo en daarbij kreeg het ook mogelijkheden. Met name Luuk Blonk verraste in die fase zijn tegenstander een paar keer op snelheid en uit één van zijn voorzetten had toch wel de openingsgoal gescoord moeten worden. Toen die uitbleef was het duidelijk Woubrugge dat het spel meer en meer ging dicteren.

Goalie Erik Streng moest een paar keer gestrekt om een achterstand te voorkomen, onder meer bij een fraaie vrije trap in de bovenhoek. Toch viel de openingsgoal net voor de thee uit het niets aan de andere kant. Aanvoerder Sjoerd Blonk speelde op karakter een paar tegenstanders uit en strandde uiteindelijk op de Woubrugse goalie. Uit de rebound schoot hij echter alsnog de 0-1 binnen.

Na de pauze hielden de bezoekers de controle over de wedstrijd. De geel-blauwen kregen de betere kansen. Zeker ook nadat Danny Groenendijk  fraai had afgerond na onverzettelijk opkomen van Bastiaan Brak (0-2). Zo liet onder meer Gerwin Verlaan voor open doel de kans op een nog hogere score liggen. Door de overwinning nestelt Siveo zich wat vaster in het linkerrijtje.