Logo CVC Reeuwijk In ’s-Gravenhage bleef CVC Reeuwijk steken op 1-1 tegen laagvlieger Blauw-Zwart. Onbeholpenheid vierde hoogtij bij zowel de thuisclub als de gasten. Geheel in…

stijl van de wedstrijd deed ook scheidsrechter Obradovic een duit in het zakje. Zijn manier van leiding geven was moeilijk te volgen en wekte de nodige verbazing.

De strafschop die hij in de eerste helft Blauw-Zwart schonk was zeer discutabel. Lorenzo Stolwijk tackelde wel degelijk eerst de bal in eigen strafschopgebied. Het leverde de Hagenaars evenwel de openingstreffer op. Niet veel later lag de bal – als goedmakertje? – opnieuw op de stip. Dit keer voor zogenaamd vasthouden in de Blauw-Zwart-defensie. Strafschoppenspecialist Koopman had geen moeite CVC weer naast de thuisclub te schieten: 1-1.

Na rust verbeterde het spelpeil van de wedstrijd niet. Beide ploegen bleven aanmodderen. De trainer wisselde zelfs Kallisse. CVC Reeuwijk creëerde in het tweede bedrijf wel meer kansen, maar die werden, passend in het beeld van de wedstrijd, verprutst.

Aan de andere kant dreigde de 2-1 voor de thuisclub ook nog te kunnen vallen. CVC-doelman Van Delft bleef als één van de weinigen wel bij de les en voorkwam voor CVC nog meer puntenverlies.

Foto: André van Egdom

Filevorming in het Reeuwijkse strafschopgebied
cvc