Logo ESTO Bodegraven Het eerste half uur was ESTO de kanshebber voor een overwinning of tenminste een punt. Dit ondanks de 0-1 achterstand na tien minuten. Aan dat eerste doelpunt ging een…

verdedigingsfout vooraf toen een speler van Altior volkomen vrij in het strafschopgebied laag en hard kon binnen knallen.

De achterstand was een tegenvaller, maar geen reden voor bezorgdheid, omdat ESTO ten minste gelijkwaardig was aan de tegenstander, echter zonder kansrijke doelpogingen. De 0-2 in de 31e minuut was het gevolg van een klassieke blunder met een verkeerde terugspeelbal. De klap voor de thuisploeg was groot.

Vijf minuten voor rust bracht een goede aanval van Altior met een trefzekere afronding de 0-3 en eindstand op het scorebord.

ESTO was verslagen en mocht nog blij zijn dat voor- en direct na de rust nummer vier niet in het net verdween. Zonder echt goed voetbal bleven de oranjehemden uit Langeraar in de tweede helft moeiteloos overeind tegen een zwalkend ESTO. Kort voor het einde van de wedstrijd viel voor Esto nog een goed doelpunt dat onterecht werd weggevlagd.

Foto: Han Koevoets
‘Hoog spel’ bij ESTO – Altior
esto