Logo vv MontfoortOver de eerste helft van de voetbalwedstrijd zaterdag tussen Montfoort en VVZ’49 uit Soest viel nauwelijks iets te melden. Of het moest de 100% kans zijn, die Joost van…

Apeldoorn na ruim een half uur spelen kreeg. Uit de rebound ging zijn inzet voorlangs en net naast.

Opnieuw werd de tweede helft aangegrepen om uit een ander vaatje te tappen. Pas vanaf de 80e minuut ging er aan Montfoortzijde behoorlijk wat fout. Leek de 1-0 voor de thuisploeg een kwestie van tijd, het doelpunt viel aan de andere kant. Het was in de 81e minuut Anass Akharoud, die de verdediging van Montfoort openbrak en Vianen kansloos liet. Nog geen minuut later was het opnieuw raak, vooral omdat men nog teveel bezig was met de openingstreffer. De organisatie was dan ook ver te zoeken en Jaimy Wilken maakte hier handig gebruik van.

De wedstrijd was op dat moment gespeeld en de thuisploeg probeerde er nog alles aan te doen om de achterstand te verkleinen, waardoor er achterin heel veel ruimte ontstond. Als het vizier scherper stond bij de gasten hadden er nog meer goals kunnen vallen. Nu bleef het beperkt tot slechts één. Invaller Jamal Lachkar mocht de eindstand bepalen op 0-3.