Logo CVC ReeuwijkCVC Reeuwijk had afgelopen zaterdag z’n dertiende stek flink kunnen verstevigen, maar dat verliep niet volgens plan, CVC verloor met 2-3 van Voorschoten. Al snel na de start kwamen…

beide ploegen met tien man te staan. Joep van Keulen kreeg het aan de stok met Apaydin. Beiden werden daarop met rood richting kleedkamer gestuurd.

In de 19e minuut schoot Constancia voor Voorschoten uit een hoekschop de 0-1 binnen. Tom Verwaal zorgde net voor de theepauze voor de 1-1.

Na rust kende CVC vele bange momenten. Door weer knap keeperswerk van Rob Verwaal, en een Voorschoten dat het vizier maar niet op scherp kreeg, hield Reeuwijk zich staande. Op een moment dat de 1-2 had moeten vallen, viel evenwel de 2-1 voor Reeuwijk door Kieran Dekkers die er als de kippen bij was om een rebound tot een doelpunt te promoveren: 2-1.

Nadat Voorschoten via een benutte strafschop toch nog langszij was gekropen (2-2), dompelde invaller Yoeri Hagen in de blessuretijd CVC in rouw door z’n eigen doel te treffen. Z’n poging om een bal uit het Reeuwijk-strafschopgebied te werken, pakte faliekant verkeerd uit en met 2-3 was CVC Reeuwijk de sneue verliezer.