Logo OudewaterFC Oudewater stond lichtelijk gehandicapt aan de start. Blessures, schorsingen en buitenlandse reizen hadden hun invloed op de opstelling. De ouverture was voor Oudewater-…

aanvoerder Venhof.

Al na twee minuten schoot hij de bal op de lat boven de Bleiswijkse doelman. Ook linkerspits Griffioen was na twaalf minuten dicht bij de openingstreffer. Zijn inzet van dichtbij trof precies de voet van een Soccer Boys-verdediger . De gastheren domineerden de strijd daarna volledig en de stand bleef voor de rust op 0-0 steken.

Ook in de tweede helft was Soccer Boys weer heer en meester. In de 55e minuut werd de score geopend uit een vrije trap vanaf de linkerzijde. Aanvoerder Helmendach kopte diagonaal in: 1-0. Daar had Oudewater geen antwoord op. Twee spelers moesten door een blessure het veld verlaten. Op een schuivertje van Rijsbergen na (65e min) viel er weinig aanvallends te beleven. Ook na de wissel Rijsbergen/Van Sprundel krabbelde Oudewater niet op. Pas in de 85e minuut ging het boek volledig dicht. Zeelenberg deponeerde de bal uit een pass vanaf de linkerzijde achter Rietveld 2-0. Een uitslag waarop niets viel af te dingen.