Logo Montfoort Na een magere periode met drie verliespartijen en matig voetbal kon de ploeg van Aart Jan van Boksel een overwinning wel gebruiken, vooral met het oog op…

de aanstaande nacompetitie. Vanaf de eerste minuut dicteerde Montfoort het spel tegen LRC in Leerdam.

Na een klein half uur spelen was het raak en het was Mark van Baal die nu wel legitiem doel trof nadat een eerdere poging wegens buitenspel was afgekeurd. Nog geen twee minuten later was het opnieuw raak met als doelpuntenmaker Joey van Ede. Mede door de tropische weersomstandigheden kakte het spel in, maar Montfoort kwam daardoor niet in gevaar.

De tweede helft gaf een wat energieker LRC te zien, al kon het nooit boeien. Alhoewel de eerste kans voor LRC was, werd deze poging op het laatste moment geblokt, waarna het initiatief toch redelijk snel weer door Montfoort werd overgenomen. Aanvallend bleef het schaars aan de kant van de thuisclub en ook de bezoekers vonden het in de hitte allemaal wel prima.

Een kwartier voor tijd was het opnieuw Joey van Ede, die uiteindelijk de wedstrijd definitief op slot gooide. Met dit resultaat lijkt Montfoort op tijd over de toch wel langdurige dip heen.

Foto: Website LRC
Nuttige zeg van Montfoort
montfoort