Logo Fluitketel Curling Volgende week zaterdagavond is de Rotary-ijsbaan op het Woerdense Kerkplein het decor voor de spannende finale van de eerder gespeelde fluitketelcurlingwedstrijden.

Met enerverende voorrondes, kwart- en halve finales werd de afgelopen vier weken bepaald welke curlingteams tegen elkaar uitkomen in de grande finale.

De twee teams die als winnaars van de halve finales (eveneens op zaterdag, start om half zeven) eindigen, zetten alles op alles om in die grande finale met de eer en de titel ‘Curlingkampioen van Woerden 2017’ te kunnen strijken. Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom.

De finale start om half negen en rond half elf volgt de prijsuitreiking. De beide winnaars van de halve finale komen op zondag 7 januari ook nog eens uit in het NK Fluitketel Curling in het Noord-Hollandse Bergen.

IJsbaan Woerden is een initiatief van de Woerdense Rotaryclubs, met medewerking van JCI (Junior Chamber International) Het Groene Hart, een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen en wonen of werken in de regio Woerden.

Foto: Sylvia van Halm
Spannende voorrondes op de ijsbaan
ijsbaan