Logo Voetbal 6Komende zaterdagmiddag staat er een heuse stadsderby op de rol. Siveo uit Zegveld ontvangt dan op de Beemd de SC Woerden. Beide teams lijken aan elkaar gewaagd en hoewel…

SC Woerden weliswaar hoger op de ranglijst staat, kunnen in een derby niet verwachte krachten een rol gaan spelen. Pas het eind van de wedstrijd is er weer van alles over te zeggen en dan weten we of de mannen van Bjorn van Muylwijk aan het kortste eind hebben getrokken of dat het nog ongeslagen SC Woerden van Marco Gerling de punten mee heeft genomen. Aanvang op de Milandweg is half drie.

Sportlust ontvangt Westlandia uit Naaldwijk. Na de nederlaag van vorige week moeten de Rood-witten de draad weer zien op te pakken dat kan het best als de punten op sportpark Cromwijck blijven. Scheids Akkaya blaast om half drie voor het begin.

Kamerik gaat de sportieve degens kruisen met Sportief uit het Woerdense Verlaat. Beide teams zijn na een nederlaag van vorige week gebrand om de punten in de tas te steken. Wie van de twee dat gaat lukken is te zien vanaf half drie, want dan start wedstrijdnummer 30434 op Sportpark Govert van Tilburg aan de Floraweg in Noorden.