Logo AftrapDomstad Majella is de volgende tegenstander voor VEP. De Utrechters promoveerden vorig seizoen via de nacompetitie en staan nu gedeeld onderaan met slechts één punt…

maar met als kanttekening dat Domstad Majella vorige week zondag voor het eerst dit seizoen bijna volledig kon aantreden. VEP mag de bezoekers uit Utrecht niet onderschatten. Bij winst handhaven de Zwart-witten van Reinier van der Leij zich minimaal op de vierde plaats. Aanvang van het duel is om twee uur op Sportpark Cromwijck. Leidsman van dienst is referee Zuidam.

De SCH-mannen René van de Kooij gaan zondagmiddag met de bus naar Naarden, waar mede-koploper NVC de Geel-zwarten opwacht. Na de nederlaag van vorige week tegen Elinkwijk een zware tegenstander om het ietwat geschonden blazoen weer op te poetsen, want de Naardenaren hebben nog geen enkel punt gemorst deze competitie en zijn dus een pittige tegenstander, die zich zeker niet zonder slag of stoot naar de slachtbank zal laten lijden. Om twee uur wordt er onder leiding van scheids Spaan begonnen aan de pot op het Sportpark Naarden aan de Amersfoortsestraatweg.