Logo Voetbal 8De eerste ronde is in de diverse nacompetitie in Woerden en de regio achter de rug. Het Woerdense Sportlust wist in de  uitwedstrijd tegen…

de Boys in het verre Friese Drachten een gelijkspel (1-1) te behalen, maar konden de Rood-witten van Willem van ’t Westeinde beter met de druk omgaan dan de Friezen en de strafschoppenserie winnend afsluiten. Door deze winst speelt Sportlust volgende week in en tegen het Zeeuwse Kloetinge, een dorp in de gemeente Goes. Dus voor de spelers, de staf en de supporters wat afstand betreft, opnieuw geen half werk.

Siveo kon in en tegen Oegstgeest tot het einde de stand in evenwicht houden (2-2), waarna de Geel-blauwe trots van Zegveld de ‘pingels’ er vakkundiger inpegelden dan hun opponenten. Ook Siveo gaat volgende week op reis, maar niet zover. Tegen Alphia wacht de mannen van Björn van Muylwijk opnieuw een spannende tegenstander. 

Montfoort tenslotte won de uitwedstrijd tegen HZVV uit het Drentse Hoogeveen met minimaal verschil (0-1) en speelt volgende week een thuiswedstrijd tegen WHC uit Wezep, dat Gorecht uit het Drentse Haren versloeg met 1-0.