CVC Reeuwijk begon met al in de tweede minuut de 1-0 te maken. Deze treffer maakte iets los bij Blauw-Zwart, waardoor de achterstand al gauw in een 1-2 en even later….

in de 1-3 voorsprong werd omgezet. Dat bleef het tot de rust. Daarna ging het met 1-4 verder bergafwaarts met CVC. Het werd zelfs nog 1-5. Maar het laatste kwartier zette de wedstrijd toch nog op z’n kop.

Alom verbazing hoe in korte tijd de 1-5 voorsprong van Blauw-Zwart als sneeuw voor de zon wegsmolt. De Leidenaren hadden in gedachten al een zegel op de overwinning gedrukt. Echter, spectaculair kreeg de wedstrijd toch nog een onverwachte wending. Het begon bij Sven de Jong die in de 76e min. de 2-5 aantekende.

Twee minuten later soleerde Moussa Kalisse CVC naar 3-5 en toen kort daarop Lourens Uiterwijk nog net voor blessuretijd de 4-5 erin knalde, begon voor Blauw-Zwart, dat zich al rijk rekende, een horrorscenario af te tekenen. En jawel hoor, in de toegevoegde tijd vloog ook nog de 5-5 er in. Heel zuur voor Blauw-Zwart, omdat dit ook nog gebeurde via het hoofd van een eigen speler.

Foto: André van Egdom – Lourens Uiterwijk (7) knalt de bal op de paal

cvc