Nog niet eerder in de rijke geschiedenis van SCH’44 speelde men 1e klasse. Niet met het eerste en niet met het tweede selectieteam. Momenteel staat het tweede team bovenaan met 45 punten uit 18 wedstrijden en het eerste team op een derde plaats met 47 uit 23 gespeelde wedsrtijden.

En uitgerekend nu SCH heeft besloten naar de zaterdag over te stappen, maken beide teams een prima kans te promoveren naar deze ooit zo felbegeerde Eerste Klasse.

‘Best zuur’ vinden sommige leden. Maar SCH wilde graag naar de zaterdag en de consequentie daarvan is een flinke stap terug in de instap-, ofwel de vierde klasse. Het is nog een maandje genieten en dan gaat de club met opgeheven hoofd naar de zaterdag, waarbij ze vooral kunnen laten zien dat veel jongens uit Harmelen prima stappen hebben gemaakt.

Een aantal SCH-ers van het huidige eerste team hebben al gezegd de club trouw te blijven. Sven van den Bosch, Dirk Jan de Wit, Dion de Langen en Dennis de Bree blijven de club trouw. Ook keeper Nick Mansveld blijft, hoewel hij een aantal aanbiedingen heeft gekregen om elders te komen voetballen.

Foto: Website SCH ’44