Logo SportlustSportlust ’46 is er dinsdagavond niet in geslaagd om de finale te bereiken van het Frans Bahlmann toernooi bij Alphense Boys. De afgelopen edities stapte Sportlust steeds als overwinnaar…

van het veld, maar ditmaal strandde de formatie van trainer Wim van ‘t Westeinde op de valreep tegen het Mijdrechtse Hoofdklasser Argon.

In het begin van de eerste helft had Sportlust nog wel het beste van het spel, maar naarmate de strijd vorderde namen de Mijdrechters het initiatief over en negen minuten voor de rust schoot Lorenzo Zorn met een droge schuiver de 0-1 op het scorebord.

Na de thee drong Sportlust wederom aan, maar meer dan een paar halve kansjes en mogelijkheden leverde het offensief vooralsnog niet op, maar vlak voor tijd scoorde de van WDS overgekomen invaller Rick Wils de verdiende 1-1.

In de laatste twee minuten ging het echter mis bij de Rood-witten en sloeg Argon alsnog toe via invallers Dylan Bergkamp en Imar Kort: 1-3.

Zaterdag speelt Argon de finale tegen Alphense Boys en Sportlust treedt in het strijdperk om plek drie aan tegen het Leidse RCL, dat met 4-1 verloor van gastheer Alphense Boys.