Logo Sportlust Sportlust heeft de eerste officiĆ«le wedstrijd van het seizoen gewonnen, in een wedstrijd voor de KNVB beker wist het vv Montfoort te verslaan met 3-1. Beide ploegen…

speelden voor de winst, er waren mooie doelpunten te zien en er tot aan de laatste minuten werd gestreden voor de overwinning.

Sportlust opende de score wel op een heel speciale manier. Robin Demeijer zag de Montfoort-doelman ver voor zijn doel staan en met een geweldige boog scoorde. Lang kon de thuisclub niet genieten, want vanaf de aftrap werd het snel gelijk (1-1). Met die stand werd er aan de thee begonnen.

In de tweede helft werd snel duidelijk dat Sportlust de bovenliggende partij was en Montfoort stelde hier weinig tegenover. In de 72e minuut wist Stef Hoogveldt de Montfoort-doelman te verschalken en kreeg Sportlust loon naar werken. De bezoekers rechtte de rug en probeerde het nogmaals langszij te komen. Dit lukte niet en toen Sportlust vijf minuten voor tijd de 3-1 scoorde was het over en uit voor de Orange Machine.

Uit een vrije trap had Mike Verhagen er in ‘de zestien’ geen moeite mee om de bal onder de uitkomende doelman te schieten en dat betekende de beslissing.

Foto’s: Gerda Toet
1
2
3