Logo SportlustSportlust heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de districtsbeker WestII. De eerste klasser uit Woerden won de uitwedstrijd tegen KMD (Klein Maar Dapper) uit Wateringen, dat…

uitkomt in de derde klasse, met 0-3.

Via treffers van Mitch van der Vlist, Lars van der Plank en Rick Wils werd de ruime zege veilig gesteld. Een overwinning die de ploeg wel moest boeken gezien het niveau- verschil tussen de twee ploegen. In eerdere ronden versloeg Sportlust al vv Nieuwerkerk, BVCB uit Bergschenhoek en Foreholte uit Voorhout.

In de kwartfinale wacht dan ook de eerste test voor de manschappen van Wim van ’t Westeinde, want dan zullen de Rood-Witten in het strijdperk moeten aantreden tegen de amateurs van SC Feyenoord, dat fier aan kop gaat is de eerste klasse zaterdag en in de achtste finale op Varkenoord met 1-0 net even te sterk was voor ARC uit Alphen aan den Rijn. Een mooi affiche dus voor de Woerdenaren.

Mocht Sportlust de halve finale weten te bereiken, dan plaatst het zich daarmee ook voor de eerste ronde van de grote KNVB-beker van het komende seizoen.