Logo Sportlust Sportlust ’46 is ongeslagen door de eerste ronde van de KNVB districtsbeker gekomen. In de laatste poulewedstrijd werd JSV met klinkende cijfers naar Nieuwegein…

gestuurd.

Trainer Van ‘t Westeinde had laten doorschemeren met zijn sterkste opstelling te gaan spelen maar moest wel even puzzelen want door blessures en een schorsing was niet de hele selectie beschikbaar. Met Verhagen, Noordsij en Quirzane in de basis startte de thuisclub de wedstrijd en probeerde JSV vast te zetten. Vlak voor rust was het Rick Wils die een voorzet op fraaie wijze in het doel deponeerde en daarmee Sportlust de voorsprong gaf.

De tweede helft een iets aanvallender Sportlust ’46 en men kreeg ook iets meer de ruimte.  In de 60e minuut was het Moussa Kalisse die fraai de 2-0 binnen schoot en hiermee was de wedstrijd gelijk beslist. Mitch van der Vlist pikte ook zijn goaltje weer mee (3-0), Rick Wils pakte zijn tweede van de middag en het slotakkoord was voor Zakaria Issarti,  die de 5-0 binnen werkte.

Sportlust boekte een degelijke en ruime overwinning en kan zich de komende week gaan voorbereiden op de eerste competitiewedstrijd, komende zaterdag in Rotterdam tegen Xerxes/DZB.

Foto’s: Anno Visser