Logo Voetbal 8 Sportlust heeft afgelopen zaterdagmiddag voor een flinke kater gezorgd in Harmelen. De ploeg van trainer Patrick Loenen won op Sportpark Cromwijck vrij eenvoudig…

met 6-0 van SCH uit Harmelen. De geel-zwarten kwamen met veel ambitie naar Woerden, maar waren in alle opzichten de mindere ploeg. Door deze overwinning is Sportlust zo goed als zeker geplaatst voor de volgende ronde in de strijd om de KNVB-districtsbeker.

Remco de Weerd, die verrassend in de basis begon, ontdeed de wedstrijd al heel snel van spanning door in de vierde minuut direct de 1-0 voor zijn rekening te nemen. Daarna was het, door goed druk te zetten op de verdediging van SCH, de beurt aan Deen van Embricqs die de 2-0 en vervolgens ook de 3-0 liet aantekenen.

Ook na rust had Sportlust het overwicht en ging rustig verder met het uitbouwen van de score. Met goals van Zakaria Issarti, een eigen doelpunt van SCH en het slotakkoord van Mark v.d. Weijden werd de eindstand van 6-0 bereikt.

Volgende week staat eerst nog de volgende bekerwedstrijd in Wilnis tegen CSW op het programma. Waarna de focus volledig op de openingskraker van de competitie tegen v.v. Montfoort zal worden gericht.

Foto’s: Anno Visser