In eigen huis heeft Sportlust een volgende zege in de Hoofdklasse weten te behalen. Het rood-witte ensemble van trainer/coach Patrick Loenen kreeg op sportpark Cromwijck de Vlaardingse Zwaluwen op bezoek en met een niks op af te dingen overwinning van 2-0 blijft de Woerdense ploeg gedeeld koploper met het Katwijkse Rijnvogels.

Na vier wedstrijden heeft de nog altijd ongeslagen promovendus tien punten in de wacht gesleept en is de competitiestart meer dan goed te noemen. De trainer ziet ook dat de start goed is, maar vindt het ook niet overdreven verrassend.

In de eerste helft hadden de Woerdenaren het nog lastig met de opponent. Zwaluwen gaf in de eerste tien minuten nog wat druk, maar de thuisclub kon daar prima onderuit werken. Wel had een niet altijd zuiver voetballend Sportlust moeite om de vrije man te vinden. Het was tenslotte Glenn Geefshuijsen die uit een hoekschop scoorde.

In de tweede helft verzuimden de Woerdenaren om de score verder uit te breiden. Verschillende fraaie kansen werden om zeep geholpen, maar vlak voor tijd schoot Deen van Embricqs de wedstrijd definitief in het slot en de driepunter in de tas.

Foto: Archief Sportlust-TV