Logo Sportlust Ook de tweede bekerwedstrijd van Sportlust is geƫindigd in een overwinning. Brederodes was het slachtoffer en werd met een nederlaag naar Vianen teruggestuurd.

Voor het begin van de wedstrijd brak de hemel open en stortte de regen met bakken naar beneden en moesten de spelers op alle velden er vanaf vanwege het onweer en bliksem. Het hoofdveld had moeite om de waterstroom te verwerken en hier en daar kwam het net aangelegde kunstgras omhoog. De wedstrijd werd een half uur uitgesteld en uiteindelijk na lang wikken en wegen kon de wedstrijd toch beginnen.

Sportlust pakte gelijk het heft in handen, hoewel Brederodes zich niet onbetuigd liet. De scheidsrechter had even moeite om de wedstrijd onder controle te krijgen, maar iedereen kon zich net op tijd aanpassen aan het veld.

Na een half uur scoorde Sportlust via een indraaiende hoekschop: 1-0 en niet veel later omspeelde Jeroen Merk de keeper en kon de 2-0 binnen tikken.

Na rust begon Sportlust niet lekker aan het tweede bedrijf. Brederodes liet tien minuten voor tijd de aansluitingstreffer noteren, maar invaller Mike Vrolijk maakte aan alle onzekerheid een einde door de 3-1 te maken.

Foto: Sportlust-TV
20170909 151843