Logo Sportlust Sportlust blijft maar winnen. De rood-witten zegevierden zaterdag voor de vierde achtereenvolgende keer, nu in Zwijndrecht met 4-0 bij VVGZ. Mark van der Weijden was de…

grote man met twee treffers. Sportlust maakt daardoor een sprongetje op de ranglijst en staat nu tweede.

Na zeven minuten kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van Mark van der Weijden, zijn vierde dit seizoen, 0-1. De thuisploeg kon hier niets tegenoverstellen. Pas in de 35 minuut kwam het eerste schot richting het doel van Michael de Leeuw.

Het antwoord van de rood-witten kwam een minuut later. Het was de opnieuw de goed spelende Zakaria Issarti die de 2-0 voor zijn rekening nam en zo de ruststand op het scorebord zette.

Ook na de onderbreking kreeg de ploeg uit Woerden legio kansen. Na ruim een uur spelen maakte Van der Weijden zijn tweede van de wedstrijd en bracht Sportlust op 0-3. Het slotakkoord was in de 75e minuut voor de hardwerkende Patrick Lopes Martins de Veiga.

Vooral verdedigend speelde Sportlust erg goed. Mede door de sterk spelende Nick Verhagen werd er in de gehele wedstrijd geen enkele kans weggegeven.

Foto’s: Arie Verhagen