Logo Sportlust Sportlust heeft afgelopen zaterdag in het verre en natte Hoorn een verdiende 2-0 zege behaald tegen Zwaluwen. Sportlust liet vanaf het begin weten dat er niet te sollen viel…

met de ploeg. Dit resulteerde in de 22e minuut in een vrije trap die Robin Demeijer op schitterende wijze in de verre bovenhoek krulde en de 0-1 betekende voor de ploeg uit Woerden.

Sportlust bleef heer en meester de eerste helft en uiteindelijk was het Rick Wils die een slecht weggewerkte bal voor zijn voeten kreeg en via de paal schoot hij de 0-2 binnen. Een heerlijke opsteker wat bij het talrijke Woerdense publiek smaakte naar meer.

Hoe anders was het weer de tweede helft. Een dominanter Zwaluwen wat brutaal het middenveld greep. Sportlust probeerde zicht te herpakken en kreeg de tweede helft diverse mooie kansen om de boel op slot te gooien en de 0-3 binnen te schieten, maar men verzuimde dit te doen.

Achterin waren het Rory van Gulik en de weer zijn vorm terug krijgende Nick Verhagen heer en meester en die de Woerdense verdediging in het gareel hielden. Ook Zwaluwen – wat wel domineerde maar niet echt 100 % kansen kreeg – was niet bij machte de aansluitingstreffer binnen te schieten.

Foto’s: PR
51 sportlust
51 sportlust1