Logo SportlustHet grootste gedeelte van de accommodatie van voetbalvereniging Sportlust is 35 jaar oud en dient opgeknapt te worden. Daarnaast is er een tekort aan kleedkamers en…

trainingscapaciteit. Daarom is een plan ontwikkeld wat voorziet in een grondige aanpak, zodat de Rood-witten klaar zijn voor de toekomst!

Nu zijn er twee velden die gebruikt worden voor trainingen. Door deze beperking kunnen niet alle teams twee keer per week trainen. Komende zomer wordt het hoofdveld een kunstgrasveld zodat dit veld ook gebruikt kan worden voor trainingen en er kunnen ook vaker wedstrijden op dit veld gespeeld worden.

De huidige kleedkamers zijn gedeeltelijk verouderd, douches functioneren niet meer op het gewenste niveau en ook de capaciteit is krap. Met de invoering van kleinere jeugdteams waardoor er meer teams komen en een verdere groei van de vereniging, is uitbreiding van kleedkamers  noodzakelijk.

De renovatie van bestaande en realisatie van de nieuwe kleedkamers is op maximaal 500.000 euro begroot. Hierbij is nog geen rekening gehouden met werk dat wordt gedaan door clubmensen, waardoor dat bedrag lager zal uitvallen. Als al deze wensen zijn gerealiseerd wordt het clubhuis onder handen genomen.